abonnementen

kies tussen abonnement voor kinderen, jongeren of volwassenen
betaal met Paypal of via bank

abonnementen

kies tussen abonnement voor kinderen, jongeren of volwassenen
betaal met Paypal of via bank

abonnementen

kies tussen abonnement voor kinderen, jongeren of volwassenen
betaal met Paypal of via bank

online schilderlessen
Abonnement Schilderlessen voor kinderen

Abonnement Cursus voor kinderen € 15,00 per maand

Abonnement Cursus voor kinderen. Dit is een online cursus tekenen en schilderen voor kinderen tot 12 jaar. Basisvaardigheden en plezier.

Abonnement Cursus voor kinderen

Abonnement Cursus voor kinderen. Dit is een online cursus tekenen en schilderen voor kinderen tot 12 jaar. Basisvaardigheden en plezier staan voorop.

Abonnement Cursus voor kinderen

Kinderen leren tekenen en schilderen door met hun favoriete onderwerpen te werken b.v. prinsessen, vlinders, regenbogen, dolfijnen etc. Een favoriet materiaal is aquarel (waterverf). Dit is een prima materiaal om mee te beginnen en later uit te breiden met acryl of olieverf.

Vaardigheden

Ik leer hen eerst precies te leren werken, het vrije werk van een kunstenaar kan later komen maar eerst moeten er wat vaardigheden groeien. Plezier staat voorop maar ik leer hen ook om b.v. binnen de lijntjes te kleuren en of de juiste verhoudingen te vinden. Dit scherpt hen aan om steeds ietsje te verbeteren waardoor ze gaan groeien. Maar dat moet met engelengeduld want het plezier staat voorop.

Schoonheid en geweldloosheid

Ik vind het belangrijk om geen gewelddadige of enge plaatjes te laten schilderen. Dus bij voorbaat geen plaatjes van wapens hooguit die van een ridder meet een zwaard, een boog of lans. Maar gewelddadige plaatjes leren ze van mij niet. Er is natuurlijk een verschil tussen jongens en meisjes maar zolang ik het bij vlinders, eenhoorns, dieren en/of sprookjes kan houden doe ik dat. Ik wil een absoluut onderscheid maken met wat kinderen voorgeschoteld krijgen in b.v. computerspelletjes. Ik werk alleen met constructieve  en mooie onderwerpen.

hoe kan ik mij abonneren?

Paytium

Je kunt je via de onderstaande knop ‘abonneren’ kun je je gewoon simpel abonneren op deze lessen. De eerste betaling gebeurt via Ideal en de verdere maandelijkse kosten worden automatisch verwerkt. In de mail die je krijgt bij het abonneren zit ook een link om je weer af te melden, maar je kunt ook mij een mailtje sturen. Dan zet ik je abonnement weer stop.

Totaal: € –