abonnementen

kies tussen abonnement voor kinderen, jongeren of volwassenen
betaal met Paypal of via bank

abonnementen

kies tussen abonnement voor kinderen, jongeren of volwassenen
betaal met Paypal of via bank

abonnementen

kies tussen abonnement voor kinderen, jongeren of volwassenen
betaal met Paypal of via bank

online schilderlessen

abonnementen / subscriptions

kies het abonnement dat je zoekt en kies een betaalwijze…
  • online schilderlessen voor kinderen tot 12 jaar / online painting classes for children up to 12 years old
  • online schilderlessen voor jongeren tussen 12 en 18 jaar / online painting classes for youngsters between 12 and 18 years old
  • online schilderlessen voor volwassenen vanaf 18 jaar / online painting classes for grown-ups from 18 years and older
  • live schilderlessen op locatie in atelier / live painting classes on premise in my studio
Abonneren kan op twee manieren:
  • via Paypal door op de knop hieronder te klikken, je hebt hiervoor een Paypal rekening nodig en voldoende saldo op die rekening. Volg de vensters naar de checkout.
abonnementen
berichtje / leave a message
  • Via Paytium
    Dit werkt via Ideal en het SEPA systeem. Kijk op de productpagina en klik gewoon op de knop ‘abonneren’ onderaan.  Je neemt dan een automatisch abonnement en je hoeft alleen de eerste keer te betalen via Ideal. Verder wordt daarna iedere maand het abonnementsgeld automatisch van je rekening overgeboekt naar onze rekening. Totdat je besluit op te zeggen. Bij het aanmaken van het abonnement krijg je ook een link toegestuurd waarmee je het abonnement zelf kunt stopzetten. Of stuur een berichtje, bel 06 – 11471709 of mail naar info@domino-design.nl en ik zet het abonnement meteen stop.

kinderen € 15 p/mnd

jongeren € 20 p/mnd

volwassenen € 25 p/mnd

les in atelier € 35 p/mnd

14 daags abonnement jongeren

jongeren € 10 p/mnd

boek een gratis proefles via de knop hieronder…

leslokaal en atelier

atelier Domino

Dit is de ruimte voor de live schilderlessen in mijn atelier. De tafels kunnen uit worden getrokken zodat ze groter worden. Ik kan per dagdeel 6 personen les geven.

workshops

Workshops zijn meer eenmalige kleine evenementen voor kleine groepen die vaak iets te vieren hebben zoals bv. een jubileum, een bachelor party, een teambuilding uitje, een verjaardag etc. Dit gaat vaak gepaard met catering en gezellige muziek..

workshop reserveren.

Workshops vinden meestal plaats op zaterdagmiddag omdat dat een geschikte dag is als deelnemers vanuit andere woonplaatsen moeten komen. (Maar kan natuurlijk op ieder ander moment in de week als je wilt) Een brunch kan dan eerst plaatsvinden rond een uur of 12:00.

De workshops vinden meestal plaats tussen 13:30 en 17:00 bij voorkeur op zaterdagmiddagen. Ik heb accommodatie voor kleinere groepen van rond de zes tot maximaal twaalf personen.  (hoewel zes personen de voorkeur heeft)

In verband met inkopen van materialen en catering graag twee weken van tevoren reserveren. Dat geeft ons voldoende tijd om alle voorbereidingen te treffen. Ook is dit van belang voor ons als wij een model moeten regelen. Dat kan niet binnen een week, iedereen heeft afspraken en volle agenda’s  en om teleurstellingen en/of stress te voorkomen is deze tijd van veertien dagen echt nodig…