Over Schilderschooltje

Over Schilderschooltje

Over Schilderschooltje

Schoolwinkeltje

Een ontdekkingsreis in de wereld van kunst

kunstenaars zijn mensen, hemelbestormers die grote visioenen hebben en dat weten uit te drukken in materialen, verf, canvas, muziek, dans, ontwerpen etc. Dit creatieve genie zit in ieder individu en soms moet je het ontdekken en ontplooien door er zelf mee bezig te gaan. Daarvoor dienen onze cursussen, om vaardigheden, kennis over te dragen maar vooral om te inspireren en te ontdekken wat jij kunt ontwikkelen…

workshops

Workshops

Je hebt iets te vieren met een gezelschap, een bachelor party, een team-uitje, een jubileum. Wat is er leuker dan een een leerzame, creatieve en actieve middag? 

cursussen

Schildercursussen

Oefening baart kunst. Leren over kunst en tegelijkertijd het in de praktijk brengen, je vaardigheden aanscherpen en groeien als kunstenaar. Yes we can.

persoonlijke begeleiding

Online Atelier

Het kosteloze online atelier komt een paar keer per week samen via Google Hangout. Ieder werkt vanuit  eigen huiskamer. En toch hoor en zie je elkaar en het is gezellig.

materialen

Materialen

Wij bouwen een online winkel waar je alle materialen kunt kopen die je nodig hebt voor je schilderwerk en je ontwikkeling. Leerlingen krijgen 10% korting.

Er zijn drie lesgroepen in het Schilderschooltje

Kijk in welke leeftijdscategorie je valt. En geef je op. En kijk of er nog meer leerlingen zijn in jouw groep. Kinderen en jongeren hebben wel toestemming nodig van hun ouders. 

kind

kinderen

cursussen voor kinderen tot 12 jaar

jongere

jongeren

jongeren van 12 tot 18 jaar

volwassene

volwassenen

volwassenen vanaf 18 jaar

Wie?

In 1989 afgestudeerd aan Academie Minerva en sindsdien vele cursussen gevolgd. Heb veel geëxposeerd en Groningen en omgeving en ben eigenlijk vrij vlot begonnen met lesgeven. Dat lesgeven doe ik al ongeveer 25 jaar. Heb een galerie gehad in Groningen en een kunstwinkel. 
Gelukkig is er tegenwoordig internet en je maakt je werk op canvas of papier maar je runt je kunstpraktijk in de eerste instantie op internet. Als je daarnaast ook een fysiek pand heb zoals een atelier of bedrijfspand dan is dat mooi meegenomen.

Andrew Zeegers

beeldend kunstenaar

aquarel  en houtskool

CV

wat feitjes

CV

30 jaar ervaring als kunstenaar en leraar in eigen atelier, creatieve centra en in bedrijven. 
Ik heb plezier aan lesgeven aan jong en oud en kan dat plezier overbrengen op mensen.